2016-02-29 08:48:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szellőztesse ki a fejét!

Napi horoszkóp február 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Skorpió jegyében áll, együtt a Holddal. Ma könnyen haragra lobban, valószínűleg valamelyik családtagja dühíti fel. Ennek minden bizonnyal olyan régi, elfojtott sérelem az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés újra felidéz önben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kedvező fényszögben áll a Szaturnusszal. Gyakorlatias hozzáállásának köszönhetően ma nagyon sikeres lesz az üzleti életben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr ma kedvezőtlen kapcsolatban áll a Holddal. Ennél a bolygóállásnál ön elveszítheti az objektivitását, és könnyen lehet, hogy igazságtalanul hibáztat másokat. Jó lenne, ha munka után tenne egy nagy sétát, és kiszellőztetné a fejét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Merkúrral. Hajlamos lesz az ingerült és türelmetlen kirohanásokra mindennel és mindenkivel szemben, ha korlátozva érzi a mozgásterét. Próbálja megőrizni a hidegvérét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap együtt áll a Neptunusszal. Most sokkal érzékenyebb lehet, testileg és lelkileg is, mint egyébként. Váratlanul allergiás tünetei jelentkezhetnek, egy munkatársa, vagy barátja pedig az óvatlan szavaival mélyen megsérti önt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap együtt áll a Neptunusszal, emiatt önnek ma remek ötletei, meglátásai lehetnek. Határozott benyomást kelt, és jól tudja érvényesíteni az akaratát. Ha elég önfegyelmet tanúsít, akkor kiemelkedő sikereket érhet el a nap folyamán!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Ma ne hozzon fontos döntéseket, és inkább csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon. Az anyagiakkal legyen óvatos, most szó szerint „kifolyik” a pénz a kezei közül! Délután egy örömteli meglepetésben lehet része, talán egy rég nem látott ismerőse hívja fel telefonon.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars együtt áll a Holddal, az ön jegyében. Rejtett feszültség kerülhet felszínre a családtagjai körében. Tudnia kell azonban, hogy az ilyen konfliktus nem mindig az, aminek látszik, le kellene ásnia a probléma valódi gyökeréhez.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter százötven fokra van az Uránusztól. Mindentől meg akar szabadulni, amiről úgy gondolja, hogy az életét, további fejlődését korlátozza. Erre kétségtelenül meg is lesz a lehetősége, de azért fontolja meg a dolgot, nehogy később megbánja a döntését.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Ma túlterhelheti magát, és szoronghat a meg nem valósított tervek miatt. Próbálja meg reálisan felmérni az erejét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz kedvezően kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ez sikeressé teszi, újabb és újabb lehetőségeket kap ma arra, hogy bizonyítsa rátermettségét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz együtt áll a Nappal. Most elszánt és energikus lesz, a munkahelyén megerősítheti a pozícióját, sikeresen intézheti jogi ügyeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: